ΤΩΡΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!

Με την εκτεταμένη γκάμα ενδιάμεσων σταθμών λυμάτων και αντλιών SFA Saniflo,
μπορείτε να εγκαταστήσετε το νέο σας μπάνιο, κουζίνα ή δωμάτιο πλυντηρίων οπουδήποτε, χωρίς υψηλό κόστος και χωρίς ταλαιπωρία

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η SFA SANIFLO;

Οι μονάδες SFA Saniflo δέχονται λύματα απευθείας από την τουαλέτα και ακάθαρτα νερά από το ντους, το νεροχύτη και το μπάνιο, στη συνέχεια τεμαχίζουν τυχόν στερεά και τα μεταφέρουν, είτε κάθετα είτε οριζόντια, στον πλησιέστερο σωλήνα αποχέτευσης. Η εγκατάσταση των μονάδων είναι εύκολη και δεν απαιτούνται “βαριές” οικοδομικές και υδραυλικές εργασίες. Το ίδιο εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο πλυντηρίου ή μια κουζίνα. 

Η SFA Saniflo με τη μεγάλη ποικιλία ενδιάμεσων σταθμών λυμάτων και ακαθάρτων, κάνει τη δημιουργία ενός μπάνιου, δωματίου πλυντηρίου ή μιας κουζίνας, ακριβώς εκεί που εσείς τα χρειάζεστε, όχι απλά εφικτή, αλλά ευκολότερη και φθηνότερη.

Η SFA SANIFLO ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΤΑΝ:

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ

Αυτό το πρόβλημα προκύπτει όταν το μπάνιο ή άλλος χώρος συγκέντρωσης ακαθάρτων είναι σε επίπεδο χαμηλότερο από το σημείο αποχέτευσης ή όταν το σημείο αποχέτευσης είναι πολύ μακριά.

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ.

Με την SFA Saniflo, δε χρειάζονται σημαντικές οικοδομικές εργασίες, όπως σκάψιμο δαπέδου, σπάσιμο και επανατοποθέτηση πλακιδίων για την εγκατάσταση βαρυτικών αγωγών.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ

Η εύκολη εγκατάσταση και χρήση των σταθμών SFA Saniflo, διατηρεί το κόστος χαμηλό σε όλες τις περιπτώσεις και εξοικονομεί χρόνο εργασιών.

Δημιουργήστε ένα νέο μπάνιο

Οπουδήποτε και με μεγάλη ευκολία χρησιμοποιώντας τη μεγάλη γκάμα ενδιάμεσων σταθμών που διαθέτουμε.

Σταθμός λυμάτων με τεμαχιστή, που επιτρέπει την εγκατάσταση ενός πλήρως εξοπλισμένου μπάνιου (λεκάνη, ντους και νιπτήρας).

Δημιουργήστε μια νέα κουζίνα

Οπουδήποτε και με μεγάλη ευκολία χρησιμοποιώντας τη μεγάλη γκάμα ενδιάμεσων σταθμών που διαθέτουμε.

Σταθμός μεταφοράς ακαθάρτων, που επιτρέπει την εγκατάσταση μιας πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας (νεροχύτης, πλυντήριο ρούχων και πλυντήριο πιάτων).

Εγκαταστήστε έναν σταθμό ανύψωσης λυμάτων

Οπουδήποτε και με μεγάλη ευκολία, χρησιμοποιώντας τη μεγάλη γκάμα σταθμών ανύψωσης που διαθέτουμε.

Sanicubic 2 Classic: κεντρικός σταθμός ανύψωσης λυμάτων, με δύο ανεξάρτητες αντλίες (κάθε μια με δικό της σύστημα τεμαχισμού), που μπορεί να δεχθεί όλα τα λύματα, καθώς και τα ακάθαρτα νερά ενός κτιρίου / σπιτιού.

"ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ";

Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε τα προϊόντα μας, επισκεφτείτε τη σελίδα επικοινωνίας μας.

Copyright © 2021 SFA - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος